image/svg+xml Ta mig upp

Trailers

Detta är en samling av de officiella trailers som släppts.

“Dawn – 2.0”

Helgen 18-20 september 2015 så var det Tokyo Game Show (TGS) i Japan. Då släpptes en nyklippt och lite längre trailer baserad på det vi fick se i “Dawn” från Gamescom tidigare. Mer material om Lunafreya.

“Dawn”

Släpptes den 5 augusti 2015 under Gamescom i Tyskland. Fokus med denna trailer var på att visa oss mer om storyn och bakgrunden till huvudpersonen Noctis och vad som driver honom. Samt det starka band mellan han och hans far Kung Regis.

Engelska röster

I 2014 under TGS (Tokyo Game Show) så presenterades de engelska rösterna för spelet för första gången. Vi fick även se mer av strider och faktiskt “gameplay”. Stora delar av det vi ser i denna trailer återfinns i demot “Episode Duscae” som släpptes med Final Fantasy Type-0.

“FF Versus XIII” blir “FFXV”

Trailer från E3-mässan i Los Angeles 2013. Det första vi sett av spelet på väldigt länge. Det är också första gången vi får veta att spelet byter namn och blir ett fullvärdigt “numeriskt” Final Fantasy.

Allra första trailern

Ända tillbaka till 2006 måste vi gå för att datera denna trailer. Den gjordes för att utannonsera ett nytt spel i serien “Fabula Nova Crystallis” som Square Enix skapat. I den serien var Final Fantasy XIII själva kärnan och runt det spelet skulle en mängd sido-storys byggas. Däribland detta spel till PlayStation 3. Som nu känt bytt namn, och konsol.