image/svg+xml Ta mig upp

Karaktärer

Här hittar du massvis med information om alla karaktärerna som medverkar i spelet.

Musashi

Röst: Mona Marshall
Förklaring: Han är huvudkaraktären i spelet och han man styr. Med hjälp av sina svärd Fusion och Lumina så ska han göra allt för att rädda prinsessan Fillet och Kungariket Allucaneet för att komma tillbaka till sin egen värld.

Princess Fillet

Röst: Sandy Fox
Förklaring: Hon åkallar Musashi för att rädda kungariket men allt gick inte som det ska. Hon kidnappades av den onde Rootrick när Musashi väl kom tillbaka med Lumina-svärdet.

Steward Ribson

Röst: William Knight
Förklaring: Han är en av kungarikets visman och pratar ett mer excellent språk. Han hjälper Musashi med massvis med fakta under hans resa.

Scribe Shanky

Röst: ?
Förklaring: Det är han som står vid biblioteket och läser upp böcker för dig när du vill veta mer om kungariket och legender.

Kojiro

Röst: Barbara Goodson
Förklaring: Han är en mystisk svärdman som prinsessan Fillet trixade fram med. Han gör allt för att slåss mot Musashi, han är en ärkerival. Han går med thirstquencher empire för att få slåss mot Musashi.

Topo

Röst: J. Cooper
Förklaring: Hon är någon slags dansör. Hon är medlem i Leader’s Force.

Ben

Röst: Joe Romersa
Förklaring: En stor man med en stor polearm. Han är medlem i Leader’s Force.

Ed

Röst: Kirk Thornton
Förklaring: En liten kille som stammar. Han är medlem i Leader’s Force.

Rootrick

Röst: Gary Michaels
Förklaring: Andra löjtnant i thirstquencher empire, han är en klumpig och delvis dum man. Sen så följer han inte ordar riktigt som de ska va.

Colonel Cappriciola

Röst: Steven Jay Blum
Förklaring: Han är Fuhrer Flatskis högra hand. Han är en lugn och intelligent person som är en väldigt farlig fiende.

Bubbles

Röst: Lia Sargent
Förklaring: Lillasyster till Ginderelle och är första löjtnant i thirstquencher empire. Har även varit med i ett antal skönhets tävlingar.

Ginderelle

Röst: Bambi Darro
Förklaring: Storasyster till Bubbles och är kaptenen i thirstquencher empire. Har även varit med i ett antal skönhets tävlingar.

Fuhrer Flatski

Röst: George C. Cole
Förklaring: Är kungen av thirstquencher empire. Han gör allt för att få det han vill ha och han har sin arme för att få det.