image/svg+xml Ta mig upp

Historia

Här hittar du historien till Brave Fencer Musashi, både nutid och dåtid i spelets historia.

För over 150 år sedan så kom plötsligt ett monster vid namn Wizard of Darkness fram i Thirstquencher Empire som är då ett grannland till Allucaneet Kingdom. Efter att monstret förstörde Thirstquencher Empire så for han iväg till Allucaneet som hade massvis med Binchotite nergrävd i landskapet. Konungen i Allucaneet kallade fram Brave Fencer Musashi och fick order att stoppa Wizard of Darkness.

I generationer så har alltid prinsessan av Allucaneet fått lära sig Hero Summon spell som är en sista utväg till att få hjälp när kungariket lider som värst. Spellen gör så att den som använder den får förmågan att genom magi trolla fram Musashi genom en bit av Binchotite.

Slaget mellan Musashi och Wizard of Darknes höll på ett bra tag och var en väldigt svår fiende även för en hjälte som Musashi. Med sword of Luminescence och de fem legendarisk rustningarna som Musashi samlade. Endast Brave Fencer Musashi kunde försluta Dark Lumina och Wizard of Darkness inne i svärdets krafter och dela deras five legendariska texter, Earth, Water, Fire, Wind och sky. För att ingen skulle någonsin få tag på dessa fem texter så att de kunde absorberas av lumina så fixade Musashi fram 5 Guardians för varje text för att bevaka dem. Med världen i säkerhet så drog sig Musashi tillbaka hem till sin egen värld.

Åren gick och folket glömde bort allt som hände. Men efter ett tag så började Thirstquencher Empire att samla ihop sina trupper och expanderade sitt land. De attackerade Allucaneet Kingdom meddans kungaparet var borta på semester. Prinsessan Fillet som var hemma kallade fram den legendariske Brave Fencer Musashi. Men till allas förvåning så visade det sig att ett litet barn kallades fram som inte hade någon aning om det somt hade hänt för 150 år sedan. Som sitt första uppdrag så skulle han bara hämta svärdet Lumina vid Spiral Tower som låg nära kungariket och försvara riket, med sig så fick han svärdet Fusion. När han väl kom tillbaka så kidnappades prinsessan framför ögonen på honom och han är tvungen att rädda världen samt prinsessan innan han kan åka hem.