image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy II FFII

Öppna Final Fantasy II-guiden

6 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Städade boss-sidor, och guide

Vi har nu tagit en välbehövd runda på sidorna Guide och Bossar, där har vi städat upp en massa dubbel och mindre bra information. Alla bossar har nu egna sidor, och dessa länkas nu in i guiden istället.

Sajten får ny design

Vi har flyttat ut sajten från ett gammal dåligt och tungrott system till vår nya WordPress-server. Samtidigt får sajten en ny och fräsch (för att inte säga välbehövlig) uppdaterad design. Allt innehåll har också gåtts igenom och fått sig några mindre justeringar och uppdateringar, bland annat har alla karaktärer egna sidor, det har lagts upp fler nya bilder, med mera.

Helt omgjord FFII-sajt

Sajten har fått en helt ny design, i stil med nya nyhetssajten. Koden är omskriven från ASP till ASP.NET. HTML-koden är nu omskriven till XHTML. Nyheterna med omdesignen är fyra helt nya "header"-bilder och en ny länkmeny där man enkelt ser vad som är nytt och uppdaterat. Här är det massor med nytt innehåll! Vi har en helt ny sida med bosstips, en kartsida, en sida med bilder samt en sida med saker att ladda hem (bakgrundsbilder och musik). Har även uppdaterat befintliga sidor med lite förändringar i guiden, som mer HP, förbättrad Level Up-sida, helt omgjord karaktärssida samt bilder till retrosidan.

Hemligt minispel

Ett hemligt minispel finns i spelet som ger bra belöningar, kolla vart på nya Hemligheter-sidan!

Hela guiden färdig, med mera

Nu har jag skrivit klart hela guiden för spelet, lagt till lite bra fusk och tips, nya sidor samt ändrat på övriga sidor.

Fler tips och mer guide

Några tips har lagts till och så har guiden fyllt på med några timmar spel till.

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy II, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.