image/svg+xml Ta mig upp

Kort introduktion

Välkända FF-element

Det finns en rad välkända Final Fantasy-element med i spelet. Så som Chocobos, välkända namn på vapen, yrken, föremål, och så klart Summons. Här är en rad bilder på flera av de Summons (kallas “Avatars” i spelet) som finns i spelet.

Fenrir, Ramuh, Ifrit, Shiva, Titan, Carbuncle, Garuda, Leviathan.

Kostnad

När man köper spelet så får man med expansionen “Rise of the Zilart” och “Chains of Promathia”, man får också CD-keys (koder) till dem, Tetra Master och Playonline. Det är gratis i 30 dagar, Tetra Master ingår då ej. Sen kostar det $12.95 (ungefär 100 kronor) i månaden. En extra karaktär: $1.00 (ungefär 8 kronor) i månaden per karaktär. Tetra Master: $1.00 (ungefär 8 kronor) i månaden. Man måste betala med Visa eller MasterCard (eller likvärdigt kreditkort).

Release

Spelet finns redan ute i Sverige till PC. För blott 149:- på spelbutiken Game får man spelet samt dess expansioner och 30 dagar gratis att spela. Spelet finns inte till PS2 i Europa, och troligtvis kommer det inte hit heller (men finns i Japan och Nordamerika).

Expansioner

Spelet säljs nu med två expansioner som utökar spelet med fler områden och annat skoj. Den första expansionen var “Rise of the Zilart”, som följdes av “Chains of Promathia”. Nu utvecklar man en tredje expansion: “Treasures of Aht Urghan”. Utöver expansionerna så byggs spelet ständigt ut med till exempel nya uppdrag och roliga evenamang för spelets invånare.