image/svg+xml Ta mig upp

Uppdrag

Storyn i Final Fantasy Tactics Advance är helt och hållet berättad genom uppdrag. Uppdrag kan bli emottagna i pubar hittade i varje stadsområde i Ivalice. Tala med bartendern och välj ett uppdrag från en lista. Efter att ha valt ett och läst målen, tar du emot uppdraget genom att betala en avgift. Att lämna vissa uppdrag i en viss tid utan att klara av dem räknas som ett misslyckande, så var försiktig!

24

Uppdrag markerade med en svärdsymbol är “vanliga uppdrag”. För att klara av dessa uppdrag, måste du gå till en viss plats och vinna en förpliktelse. De flesta av uppdragen som berör själva storyn är klassifierade som “vanliga uppdrag”.

25

“Stridslösa uppdrag” är markerade med en bok som symbol. För att klara av dessa skickar du iväg en av dina karaktärer som senare kommer klara av det eller misslyckas och lämna in en rapport.

26

Uppdrag markerade med en en rivalklans symbol kallas “encounter missions”. De flesta av dessa uppdrag slutar i en strid mellan klanerna men ibland kan man prata sin väg ut ur en strid.

27

Uppdrag markerade med en flagga som symbol är “fri-områdes-uppdrag”. Här kan målen variera.