image/svg+xml Ta mig upp

Hemligheter

När du har varvat spelet kan du fortsätta spela på samma level och abilitys. Du spelar på en “Stjärn-sparning”. På stjärnsparningen kan du hitta hemliga karaktärer. Här står det hur du får dem.

Ritz

För att få henne måste du gå in på en bar. Du ska ta ett uppdrag som är uppe i ett snöigt berg. Nu kommer det bli en film och Ritz kommer att komma inrusandes. Hon frågar om uppdraget i bergen fortfarande är tillgängligt. När hon får veta att Marche har uppdraget frågar hon om hon får följa med. Klara Zombierna uppe i bergen. Ritz kommer nu fråga om hon får gå med i din clan, svara ja.

Shara

Shara fås under ett uppdrag. Gå in på en bar och leta upp ett uppdrag som säger att de har hört någon som skriker från en grotta. Acceptera uppdraget och gå till grottan. Personen som har skrikigt där är Shara som såg något äckligt kryp. Hon frågar om hon får gå med i eran clan, svara ja.

Babus

Gå in på en bar. Om du har tur blir det film och Babus kommer in. Han säger att han måste ta sig till Ambervale för att hitta något som prinsen har tappat. Prata med bartendern och åta dig uppdraget. Gå nu till Ambervale. Där kommer Remedi att visa sig. Besegra henne med hjälp av Babus. När hon är besegrad kommer hon att lämna en nallebjörn efter sig. Babus säger att det är vad prinsen har tappat. Babus frågar om han får gå med i eran clan och självklart svarar du ja.

Cid

Ja, det är sant! Man kan skaffa Cid. När du har klarat alla trehundra uppdrag så kommer landets domare att sätta upp fåniga lagar som ” Förbjudet att hoppa ” eller ” Förbjudet att på något sätt orsaka skada på motståndarna ” Ni fattar grejen. Cid kommer då att gå med i erat lag för att stoppa detta nonsens. Cid är den bästa karaktären i spelet och kan gå i princip över hela stridsfältet. Grattis!

Informationen för alla dessa hemliga karaktärer är skriven av Hityusha.

Ezel

Gå till staden Cadoan. Där går du in till Ezel i “Card keepeer” huset. Där tar du gossip (eller bara pratar när du kommer in) . sedan går du till Pubben i samma stad och tar ett uppdrag där det står att hjälpa Ezel. Sen går du till Skogen Koringwood (eller Silikawood) .Då ska du gå in i matchen, efter en stunds prat så får ni slåss. Klara av motståndarna och när du gjort det frågar Ezel om han får gå med i eran clan. Svara ja.

Informationen om Ezel är skriven av seproth_cal på communityn.