image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy XV FFXV

Öppna Final Fantasy XV-guiden

10 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Ny summons-sida + städning

Vi har nu en helt ny sida med info om spelets alla summons, hur de hittas och hur de används! Vi har också passat på att uppdatera den info vi skrivit om alla huvudkaraktärerna (Noctis, Prompto, Gladiolus, Ignis), infon vi skrivit om Städer/platser är uppdaterad och utökad, sidan om aktiviteter är också uppdaterad och utökad. Dessutom är PC-version ute sedan en månad!

FFXV till PC tidigt 2018

Vi vet att FFXV släpps på Steam till PC tidigt i år. Denna information har vi uppdaterat vår sajt med så att du har den sista infon vi vet där. Där står vad denna version kommer innehålla och förbättra.

Städat i menyn, och fler bilder

Idag har vi städat upp (äntligen) i menyn för denna sajt. Borta är alla "kanske funktion X kommer i spelet"-sidor och vi har nu bara riktig information. Det enda vi inte gått igenom är beskrivningar av karaktärer och vissa bilder, så håll ut lite till för just de sidorna. Förutom en uppstädad meny och flera uppdaterade texter, bland annat om chocobos, så har vi nu också en helt ny sida med bilder från spelet då det fortfarande hette FF versus 13.

FFXV är äntligen i våra händer

Det tog bara 10 år, men nu äntligen sitter miljoner av människor världen runt och spelar FFXV frenetiskt. Vi är en av dessa miljoner. För att fira att spelet släppts så har vi organiserat runt lite på menyn. Menyn "Pre-release info", som ligger längst i botten av menyerna, innehåller all info vi visste innan spelet släpptes. Sakta men säkert ska all info där "tvättas" och flyttas upp till de andra menyerna som handlar om det nu släppta spelet. Så att du kan få sann och riktig info om spelet, på svenska! Vi ska också se vad vi får till av möjliga tips och guider. Första nya tillskottet på sajten är sidan med nybörjartips som jag hoppas kan vara en lätt men ändå nyttig sida när du börjar ditt äventyr!

Två nya "övriga" videos

Två nya filmer lagt upp. Tekniska filmer för de intresserade. En om hur Luminous hanterar animationer sömnlöst, läppsynk, väder, och mycket annat. Och en film om hur skådespelare ger liv till Noctis och alla de andra.

Tokyo Game Show - informationsstorm!

Vi har sedan tidigare alla videos och trailers från TGS 2015. Men nu har vi också uppdaterat alla sidor med all ny info. Sidorna om Noctis, Regis, och Luna har uppdaterats. Likaså sidorna om Cor, och den tidigare okända svarthåriga kvinnan - Gentiana. Det har försvunnit några sidor (nyheter, spoiler) men också tillkommit några helt nya sidor: städer / platser, summons, luftskepp, chocobos, och aktiviteter / minigames. Dessutom har vi 8 nya konceptmålningar på bild-sidan. Om du inte gjort det redan så är det nu hög tid att ta en djupdykning på denna sajt och lära dig allt om nästa stora Final Fantasy som väntar oss i nästa år.

Ny trailer, Chocobo-video, och två till

Fyra nya videos upplagda efter att de haft en ny Active Time Report på Tokyo Game Show i Japan i helgen. Vi vet nu mycket mer om Regis och Luna. Vi har också fått se en helt ny trailer - "Dawn 2.0" - som visar mer av huvudrollerna Noctis och Luna. Dessutom släpptes en video där killarna rider Chocobos och fiskar. Och så en liten bonusvideo från utvecklarnas olika inspirationsresor.

Tre nya filmklipp

Vi har nu lagt upp tre nya filmklipp, alla från spelmässan PAX som var för ett par veckor sedan i USA. Dels har vi hela Active Time Report med absolut allt godis, vi har också en separat film från när killarna åker bil längs kusten, och slutligen en hälsning från de svenska utvecklarna Avalanche Studios.

Ny högupplöst Malboro-bild

I helgen släppte Square Enix en ny högupplöst bild från striden med Noctis och Malboron från trailern som visades på Gamescom i Tyskland nyligen. Se bilden på bild-sidan.

Lansering av vår FFXV-sajt!

För första gången på väldigt många år så har vi åter en sajt om ett spel som inte släppts än. Här prövar vi att samla all information vi vet, filmer, trailers och bilder. Få reda på allt vi vet om releasedatum, PC-version, och liknande. Allt samlat på ett enda ställe. Vår FF15-sajt. Sajten är i en väldigt tidig uppbyggnadsfas så mycket jobb återstår för oss. Men kom gärna själv med tips på info vi saknar, saker som ändrats eller som är fel. Eller varför inte vara med direkt med oss på sajten och skriva innehåll?

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy XV, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.