image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy X-2 FFX-2

Öppna Final Fantasy X-2-guiden

3 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Migrerad och städad guide

Vi har tagit oss god tid till att städa och snygga upp vår gamla FFX-2 som inte rörts på 15 år. Alla information ligger nu lätt sökbar och sorterad på ett lätt sätt så att du finner det du behöver. Använd menyn och gräv dig runt i vår gigantiska FFX-2 guide, full med bosstips, alla Dresspheres, Garment Grids, med mera.

Flera nya sidor

Ett tips för oändligt med gil, en sida med massa info om New Game Plus samt fixat klart all info om Special Dresspheres, Mascot, Trainer och Songstress samt gjort lite rättningar.

FFX-2-sajten färdig

Nu har ni denna proppfulla FFX-2-sajt redo! Vi arbetar fortfarande på viss Dressphere-info och de sista Boss-guiderna. Men så fort de blir klara så lägger vi upp dem och skriver det här.

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy X-2, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.