image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

4 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Nylanserad sajt

Vi nylanserar denna Chrono Trigger-sajt på vår nya server med ny fin design. Samtidigt har vi lagt en hel del tid på att snygga till vårt innehåll och strukturera det mycket bättre. Glöm inte heller att vi har fullt mobilstöd nu!

Double Techs och Triple Techs

Lord_of_Dragons och Godhand har skrivit färdiga listor på alla Dual Techs och Triple Techs, samt hur man hittar alla hemliga stenar för att få alla Triple Techs.

Nya bosstips uppe

Nu finns strategier mot bossar upplagda. Tyvärr bara två men jag spelar om spelet från början och lägger upp nya bossar allt eftersom jag möter dem.

Chrono Trigger-sajten öppnas!

Nu är äntligen denna sajt färdig efter många om och men. Hoppas den öppnar upp era ögon för Chrono Trigger. Vi har mängder med bilder ni kan kolla på och mycket information om spelet inklusive en recension. Vi kommer bygga på med guide-innehåll allt eftersom.

Det var alla uppdateringar vi hade om Chrono Trigger, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.