image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Final Fantasy XI FFXI

Öppna Final Fantasy XI-guiden

4 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Flyttad och förbättrad sajt

Lite rensning av bilder och övrigt innehåll, förbättrad struktur på innehåll, och lite annat smått. Den största förändringen är att sajten lämnat vårt knöliga gamla manuella system och lagts in i vårt nyare WordPress-system. Dessutom körs sajten på vår senaste uppdatering av FFU-themet, 1.5.

Ny design, info och nya bilder

När nya designen för FFU kom så utlovades fler sajter få den än bara FFI och FFII-sajterna. Idag tänkte jag ta fyra sajter och uppgradera men märkte att det tog nästan åtta timmar i streck enbart för FFXI-sajten. Så ni får nöja er med det en tid framöver. Nytt är sidorna med kartor, hur spelet funkar, samt lista på vilka FFUare som spelar. Nästan alla andra sidor har uppdaterats med ny information, snyggats till, skrivits om, etc. Passade även på att lägga till 100 nya bilder.

Ny info, 39 nya bilder, skrivbordsunderlägg mm

Nu så kommer första uppdateringen till denna sektor. Lionheart (heter Znozzy i spelet) har varit vänlig nog att fixa mer info om spelet och en mängd bilder. Vi har 39 nya unika bilder, 3 nya skrivbordsunderlägg, omskriven info på alla sidor, alla abilities till yrket Monk färdiga. Så kika runt lite!

FFXI-sajten öppnar

Denna sida är nu öppnad och fylld med diverse information, bilder och downloads. Mer kommer! Vi hoppas denna sajt svarar på alla era frågor, annars så kan ni fråga oss så fixar vi upp svaret på sajten! Håll koll på nyhetssajten för purfärsk information och de allra senaste bilderna och filmerna!

Det var alla uppdateringar vi hade om Final Fantasy XI, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.