image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

FF Crystal Chronicles FFCC

Öppna FF Crystal Chronicles-guiden

4 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Remastered-version på gång

I slutet av 2019 fick vi veta att en Remastered Edition var på gång till spelet. Releasedatum, trailer och till vilka format det kommer har vi samlat på en egen Remastered Edition-sida. Vi har också laddat upp en mängd nya bilder från remaster-versionen (som delat upp våra olika bildsidor bättre).

Flyttad och förbättrad sajt

Vi har nu lagt upp hela Crystal Chronicles-sajten på vår nya server. Med det kommer då också en ny fräsch design. All information har rensats upp lite och fått en bättre struktur för att man lättare ska hitta. Välkommen in!

Felaktig info rättad

Vi hade tydligen felaktig info om en plats i spelet. Flera platsers namn var också fel. Allt detta är nu fixat.

Helt ny sajt

Den har varit utlovad länge men jag har inte riktigt hunnit med att göra klart designen. Men nu så är våran Final Fantasy Crystal Chronicles uppe. Där finner du information om raser, utrustning, bilder från spelet och en hel del annat. Vill ni bidra med mer så är ni varmt välkomna!

Det var alla uppdateringar vi hade om FF Crystal Chronicles, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.