image/svg+xml Ta mig upp

Final Fantasy Universe Sista ändringarna

Vi har producerat guider till Square Enix spel i snart 25 år, och de utvecklas ständigt. Följ med på denna sida för att få full översikt över alla uppdateringar vi gör, kanske den där sidequest-guiden du gått och väntat på är färdig? Vi rekommenderar också våra RSS-kanaler, där du slipper gå in på denna sida hela tiden.

Brave Fencer Musashi BFM

Öppna Brave Fencer Musashi-guiden

2 uppdateringar totalt: Få detta som en RSS-feed istället

Förflyttad och städad guide

Vi har de sista två dagarna på rekordtid flyttat hela Brave Fencer Musashi-sajten till vår nya design. Alla texter har fått småfixar, och några sidor har slagits ihop och en - bibliotek -med bara engelsk text har tagits bort. Välkommen!

Sidan ser dagens ljus

Skrivet av skaparen Wettrix: Sidan är uppe nu, äntligen. 1½ månads jobb, trodde det skulle gå snabbare men nej det stod still ett tag men det är iaf uppe nu. Sidan är inte helt klar ännu och det fattas en del av guiden som jag ska fixa upp när jag får tid. Även fattas det två leksaker som jag inte har en aning om, ska testa en teori när jag får tid och se om jag lyckas få dem. Och slutligen så fattas det information om hur man hittar alla de 35 försvunna Allucaneet Kingdom-personalen som ska komma till Tips & Trix-sidan senare med. Men annars kan ni bara njuta av det stora bildgalleriet, och köp detta spelet för det är oförglömligt.

Det var alla uppdateringar vi hade om Brave Fencer Musashi, titta gärna tillbaka senare. Få detta som en RSS-feed istället.