Arbetsutkast

Arbete pågår – ej färdig!

Välkommen till vår nya guide för FF7 – arbetsutkast! Allt eftersom jag skriver på detta dokument, flyttas färdiga sidor över till den slutliga FF7-guiden som ska ligga här på FFU. Här skrivs/utvecklas:nya FF7-guiden (på Google Docs).

Det finns mycket att fira för Final Fantasy VII. Spelet är över 20 år gammalt, det görs en full remake, och originalet finns nu att spela på Steam, PlayStation 4, Switch, och Xbox one. Därför släpper vi en förhandstitt på vår nya guide genom spelet. Många sidor har skrivits klart (fram till Nibelheim, första skivan), och efter det är det bara notater och stödord. Men vi jobbar på resten.

Denna guide – eller “walktrough” om man vill ha ett engelskt ord – tar upp allt i mycket bättre detalj än vår gamla guide. Den berättar också om alla hemligheter och annat som finns att göra på vägen genom spelet som annars lätt missar. Den går också igenom side-quests, minispel, hemligheter, med mera. Men eftersom den fortfarande jobbas med så var beredd på många “Fixa detta”-kommentarer och liknande. Ta ändå gärna en titt och kom med dina synpunkter till oss!

Se utvecklingen av nya FF7-guiden (öppnas i Google Docs).

Navigation: