Guide till Final Fantasy XV

En lång och bitter konflikt mellan två mäktiga nationer lider mot sitt slut. Kungadömet Lucis tronarvinge skall gifta sig med imperiet Niflheims prinsessa. Med en ring skall alla vapen äntligen läggas till marken.

Men plötsligt vänder sig allt. Onda krafter utnyttjar hoppet i allas hjärtan. Glädje och fred byts mot blod, död, och full ockupation.

Kriget är över, men det slutade inte helt som vi hoppats.

08 Apr 2018

Ny summons-sida + städning

Vi har nu en helt ny sida med info om spelets alla summons, hur de hittas och hur de används! Vi har också passat på att uppdatera den info vi skrivit om alla huvudkaraktärerna (Noctis, Prompto, Gladiolus, Ignis), infon vi skrivit om Städer/platser är uppdaterad och utökad, sidan om aktiviteter är också uppdaterad och utökad. Dessutom är PC-version ute sedan en månad!

14 Jan 2018

FFXV till PC tidigt 2018

Vi vet att FFXV släpps på Steam till PC tidigt i år. Denna information har vi uppdaterat vår sajt med så att du har den sista infon vi vet där. Där står vad denna version kommer innehålla och förbättra.

12 Maj 2017

Städat i menyn, och fler bilder

Idag har vi städat upp (äntligen) i menyn för denna sajt. Borta är alla “kanske funktion X kommer i spelet”-sidor och vi har nu bara riktig information. Det enda vi inte gått igenom är beskrivningar av karaktärer och vissa bilder, så håll ut lite till för just de sidorna.

Förutom en uppstädad meny och flera uppdaterade texter, bland annat om chocobos, så har vi nu också en helt ny sida med bilder från spelet då det fortfarande hette FF versus 13.

12 Dec 2016

FFXV är äntligen i våra händer

Det tog bara 10 år, men nu äntligen sitter miljoner av människor världen runt och spelar FFXV frenetiskt. Vi är en av dessa miljoner.

För att fira att spelet släppts så har vi organiserat runt lite på menyn. Menyn “Pre-release info”, som ligger längst i botten av menyerna, innehåller all info vi visste innan spelet släpptes. Sakta men säkert ska all info där “tvättas” och flyttas upp till de andra menyerna som handlar om det nu släppta spelet. Så att du kan få sann och riktig info om spelet, på svenska! Vi ska också se vad vi får till av möjliga tips och guider. Första nya tillskottet på sajten är sidan med nybörjartips som jag hoppas kan vara en lätt men ändå nyttig sida när du börjar ditt äventyr!

06 Okt 2015

Två nya "övriga" videos

Två nya filmer lagt upp. Tekniska filmer för de intresserade. En om hur Luminous hanterar animationer sömnlöst, läppsynk, väder, och mycket annat. Och en film om hur skådespelare ger liv till Noctis och alla de andra.

Se fler uppdateringar »