Välkommen till FFI Universe

Ett hemskt mörker omgav jorden.
Vinden dog.
Haven stormade.
Marken började att förfalla.

Bara en legend höll folkets hopp vid liv.
“När mörker faller över jorden, fyra krigare av ljuset skall komma.”

Och efter att ha rest långväga, fyra unga krigare till slut dök upp.
I deras händer vilade en mystisk kristall…

04 Jul 2016

Ny "Vanliga frågor"-sida

Flyttade ett gammalt tips från en annan sajt tillbaka in på FFI-sajten så att man lättare hittar det. Där kan fler vanliga frågor och svar dyka upp i framtiden. Det första tipset är om hur man hittar luftskeppet i spelet.

03 Dec 2014

Flyttad och omdesignad sajt

Tidigare låg vår sajt om det allra första Final Fantasy-spelet i ett väldigt tungt och dammigt gammalt system. Detta har nu fått stryka på foten och vi har flyttat sajten till ett nytt och mycket bättre system. Samtidigt har sajten fått en fin och modern design. Jag passade också på att uppdatera med lite fler bilder, och lite andra småjusteringar.

21 Jul 2005

Helt omgjord FFI-sajt

Sajten har fått en helt ny design, i stil med nya nyhetssajten. Koden är omskriven från ASP till ASP.NET. HTML-koden är nu omskriven till XHTML. Nyheterna med omdesignen är fyra helt nya “header”-bilder och en ny länkmeny där man enkelt ser vad som är nytt och uppdaterat. Här är det massor med nytt innehåll! Vi har en helt ny sida med bosstips, en kartsida, en sida med bilder samt en sida med saker att ladda hem (bakgrundsbilder och musik). Har även uppdaterat befintliga sidor med lite förändringar i guiden, som mer HP, färdig statussida, helt omgjord karaktärssida samt bilder till retrosidan.

22 Jun 2003

Hemligt minispel

Ett hemligt minispel finns i spelet som ger bra belöningar, kolla vart på nya Hemligheter-sidan!

Se fler uppdateringar »