Final Fantasy Tactics Advance

Sagor berättar om ett forntida land med namnet Kiltia… en värld där svärd och magi regerade.

Dess makt och lärdom sveptes iväg i den väldiga floden men en ledtråd till dess hemligheter återstod: en forntida bok känd som Gran Grimoire, gömd i mörker av de krafter som en gång var.

Det är inte säkert hur många exemplar av boken som fortfarande existerar, men det är sagt att den som håller en, håller makten att förändra världen.

En ung pojke vid namn Marche flyttar ut till landet, staden St. Ivalice. Marches familj har haft ett svårt förflutna och det enda han kan göra är att bli van med livet på landet med hjälp av sina nya vänner: Mewt, en mogen men blyg pojke som ofta blir retad, och Ritz, en elev vars viljestarka natur har gjort henne impopulär i skolan. De är vänner, även fast de knappt känner till mer än varandras namn. Men en dag kommer de tre över en forntida magisk bok, och St. Ivalice förändras för evigt…

21 Jun 2015

Flyttad sajt och lite ny info

Denna sajt har nu flyttats från vårt gamla system och alla sidor och information har piffats upp lite. I processen hittade vi också en mängd information som vi tidigare inte hade lagt upp. Läs om jobben som finns i spelet, få dig lite bra tips, eller lär dig hur man får den hemliga karaktären Ezel.

21 Nov 2003

Förminskat karaktärsbilderna

Har förminskat bilderna på alla karaktärerna och länkat till de större.

Se fler uppdateringar »