+ fler guider ×
Bli medlem
Inloggad som ...
Inloggningstid: ??

Aktiviteter

Minispel kallas i FFXV för aktiviteter. Det är mindre spel inne i spelet, saker man kan göra när man inte orkar följa storyn. Dessa känner vi till just nu:

Fiska

Du kan på vissa ställen betala för att fiska. Det påminner väldigt om fiskning i Zelda-spelen. Man kastar ut och använder handkontrollen för att på olika sätt lura in fisken. Man ska kunna byta mellan olika beten, och möjligen också mellan olika fiskespön. Det kan bli ett litet sidoprojekt att samla ihop alla olika redskap för att fånga de bästa fiskarna.

Fisk man fångar betygsätts, och efteråt kan man laga mat på dem när man campar. Detta ger då olika bonusar till de du spelar med.

Chocobo racing

Tävla mot folk du träffat i spelet i vanlig kapplöpning med en Chocobo. Det är ännu okänt hur dessa startas, ser ut, och vilka du kan tävla mot.

Matlagning

Detta är en ganska stor del i spelet, men man kan laga massa olika mat och man kan också med tiden bli bättre på det. Antingen gör man bara den mat man måste och spelar vidare, eller så kan man gå djupare in i detta och bli lite av en expert på att laga mat för att få de bästa bonusarna.

Navigation: