+ fler guider ×
Bli medlem
Inloggad som ...
Inloggningstid: ??

Välkommen till FFXII Universe

En krigare tar svärdet i hand, håller en sten mot bröstet

Tynande minnen inristade i svärdet

Inövad skicklighet under förtroende till stenen

Historien berättas av svärdet och fortsätts av stenen

Nu, låt historien berättas…

Detta är historien om en värld kallad Ivalice.

22 Apr 2017

Zodiac Age-info och trailers

Snart släpps en HD-version av Final Fantasy XII. Till sommaren kan vi återuppleva detta äventyr på Playstation 4. Se våra sidor för FFXII The Zodiac Age trailers och mer information.

Vi passade även på att lägga upp originaltrailern till spelet när det kom ut första gången till PS2, så att du har nåt att jämföra med!

21 Feb 2015

Förbättrad och flyttad sajt

Den största förändringen är att sajten lämnat vårt gamla knöliga system och lagts in i vårt nya smidiga WordPress-system. Dessutom körs sajten på vår senaste uppdatering (version 1.5) av vårt FFU-theme. Jag har också rensat bland alla sidor, bilder och information och lagt upp mer saker där det fattats, samt gett allt bättre struktur och uppdelning.

23 Jun 2007

White Magicks

FFl0v3r på vår Community har varit snäll nog att skriva ihop en lista till sajten på alla White Magicks och hur man skaffar dem! Fler listor är på gång!

07 Apr 2007

6 nya bosstips

Strategier för att besegra sex ytterligare bossar är nu upplagt. Så nu har alla bossar ni mött i vår guide bra strategier upplagda.

05 Apr 2007

Guiden del 7 färdig

Den sjunde delen av guiden är nu färdigskriven och del åtta är påbörjad. Vi är nu väldigt nära slutet av spelet. Jag har stött på 11 bossar sen sist. Jag har skrivit en massa tips till fem av dem, till de andra har jag bara skrivit generella tips tills jag hunnit skriva färdigt deras tips med.

Se fler uppdateringar »

Navigation: